Erpiliç nerede üretiliyor?
Şirketin merkezi Bolu’dadır. Erpiliç Entegre Tavukçuluk Üretim Pazarlama ve Ticaret A.Ş. Erpiliç tavuk, sakatat, şarküteri, köfte ve kebap üretmektedir. Erpiliç, 2021 yılında Türkiye’nin en büyük 500 sanayi şirketi listesinde 92. sırada yer almaktadır.
Erpiliç Kesimhane nerede?
Mezbahamızda kesme ve parçalama bölümleri bulunmaktadır. Mezbahamız tamamen çevre bilincine sahiptir ve hem yetiştirme hem de temizlik için önceden arıtılmış su kullanır. Yetiştirme tesislerimiz Bolu ve Göynük’te bulunmaktadır. Yetiştirme tesislerimiz iki bölümden oluşmaktadır: yetiştirme ve yumurtlama.
Erpiliç tavuk Türk malı mı?
1969 yılında Ali Ericek tarafından kurulmuş olup ağırlıklı olarak tavuk ürünleri üretmektedir. Yerli bir marka olup boykot konusu değildir.
Erpiliç günde kaç tavuk kesiyor?
Günlük ortalama 380 bin tavuk kesim kapasitesine sahip olan Erpiliç, bu üretimin yarısını Bolu Mezbahasında, diğer yarısını ise Göynük Mezbahasında gerçekleştiriyor.
Bolca hindi nerede üretiliyor?
Türkiye’nin BOLU’daki entegre hindi üretim tesislerinden Bolca Hindi’nin canlı yayın prodüksiyon müdürü Veteriner Hekim Orhan Bulut, yılbaşı dolayısıyla yaptığı açıklamada, Bolu’daki Türkiye’nin önde gelen hindi üretim tesislerinden Bolca Hindi tesislerinde yeni yıla yönelik 150 bin hindi kesimi yapıldığını söyledi.
Ali Ericek nereli?
02.09.1949 tarihinde Bolu ili Göynük ilçesi Dedeler köyünde doğdu. Annesinin adı Fethiye, babasının adı Mahmut’tur. Dört çocuklu bir ailenin tek erkek çocuğudur.
Erpiliç sahibi nereli?
Bolu, ülke ihtiyacının üçte birinin kümes hayvanı eti sektörü tarafından karşılandığı bir il. Okuyucularımızı bu sektörün başarı hikayeleri olarak gördüğümüz iki girişimciyle tanıştırıyoruz. Bunlardan ilki, Bolu’nun Göynük ilçesi sınırları içindeki Erpiliç’in sahibi Ali Ericek.
Beypiliç nerede üretiliyor?
Merkezi Bolu’da bulunan BEYPİ fabrikası tam entegre bir tesistir. Tavuk eti üretiminden pişmiş ürünlere kadar geniş bir ürün portföyüne sahiptir. BEYPİ’nin tavukları, sertifikasyon, kalite, hijyen ve teknoloji gibi uluslararası kalite ve gıda güvenliği standartlarına uygun olarak sağlıklı tarım koşullarında üretilmektedir.
Erpiliç tavuk hormonlu mu?
Broiler yetiştiriciliğinde hormon kullanılıyor mu? Broiler tavukların çok kısa sürede büyümesi nedeniyle sürekli spekülasyon konusu olan hormon kullanımı konusu, ne dünyada ne de Türkiye’de tamamen göz ardı edilmiş değil. Kümes hayvanlarının büyümesi için ne hormon ne de tedavi kullanılıyor.
Erpiliç organik mi?
Sağlıklı, doğal, güvenilir, katkı maddesi yok, organik.
Hangi makarna Türk malı?
Pastavilla isminden dolayı bir İtalyan markası olarak düşünülse de, bizim eşsiz Türk makarnaları üreten bir markamızdır. Üstelik 1928’e dayanan bir geçmişi var. O zamanlar ismi Kartal Pasta iken, 1992’de Pastavilla olarak değiştirildi ve bu güzel makarna markası günümüze kadar varlığını sürdürüyor.
Mustafa Ericek kimdir?
Mustafa Ericek – Genel Müdür Yardımcısı – ER PİLİÇ | LinkedIn.
Erpiliç helal mi?
Erpiliç’in bir markası olan İmren Tavuk, Gmdes Helal sertifikasına sahiptir.
Erpiliç kuru yolum nasıl oluyor?
Türkiye’de ilk kez Erpiliç tarafından kullanılan kuru yolma yönteminde artık tavukların tüylerini yumuşatmak için sıcak su kazanı kullanılmıyor. Yeni kuru yolma yönteminde tavuklar sıcak su kazanına daldırılmak yerine, tüy diplerini gevşetmek için nemli sıcak hava tünellerinden geçiriliyor.
Banvit tavuk nerede üretiliyor?
Şu anda Elazığ, İzmir ve Bandırma olmak üzere üç ayrı lokasyonda üretim yapıyoruz.
Erpiliç’in sahibi nereli?
Bolu, ülke ihtiyacının üçte birinin kümes hayvanı eti sektörü tarafından karşılandığı bir il. Okuyucularımızı bu sektörün başarı hikayeleri olarak gördüğümüz iki girişimciyle tanıştırıyoruz. Bunlardan ilki, Bolu’nun Göynük ilçesi sınırları içindeki Erpiliç’in sahibi Ali Ericek.
Erpiliç organik mi?
Sağlıklı, doğal, güvenilir, katkı maddesi yok, organik.
Beypiliç İsrail malı mı?
Türkiye’nin en büyük firmalarından Beypiliç, AB’ye tavuk eti ihracatına öncülük etmenin gururunu yaşıyor.
Erpiliç tavuk kaç günde yetişir?
10 yıl önce 40-45 günde 2 kg canlı ağırlığa ulaşabilen bu hayvanlar, bugün artık bunu başaramıyor. 6 hafta gibi bir sürede 2-2,5 kg canlı ağırlığa ulaşarak ülkemizdeki hayvansal protein açığının kapatılmasına önemli katkı sağlıyorlar.